Řezbářský nůž Flexcut
Dodavatelé Výrobci

DŘEVOTVAR DRUŽSTVO Z JABLONNÉHO JE ČLENEM AČN

Výrobní družstvo Dřevotvar bylo založeno v roce 1951. Tenkrát sdružením 17 drobných řemeslníků. Firma se rozvinula a zmodernizovala. Dnes je Dřevotvar prosperující podnik, který prodává své výrobky do celého světa.

Co do vyráběného sortimentu, má společnost poměrně široký výrobní záběr. Jednak družstvo vyrábí nábytek, který je určen pro tuzemský trh. Tento nábytek vyrábí Dřevotvar převážně z dřevotřískových desek. Dokončení bývá přírodní bukovou dýhou v kombinaci s masivním dřevem. Dále je to nábytek vyráběný v sériích dle specifikací zákazníka. Takto sériově vyráběný nábytek je vyráběn z MDF.

Povrchové dokončení bývá pigmentovým lakem. Nebo se jedná o laminované dřevotřískové desky v kombinaci s masivním dřevem. Nábytkové dílce bývají vyráběny z plošných materiálů jako MDF a dřevotřískových desek s povrchovou úpravou pigmentovým lakem.

Dále je Dřevotvar jedním z největších výrobců dřevěného kuchyňského náčiní v Evropě. Nabízí širokou řadu vlastních značkových výrobků, mlýnky na koření a další dřevěné doplňky. Dřevěné výrobky jsou vyváženy do celého světa, především do západní Evropy. Krom toho vyrábí Dřevotvar pro německý trh altány. Společnost provozuje i vlastní kovovýrobu.

Zdroj: AČN

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Drážkovací CNC frézy
Přítlačná svěrka Rockler
posuvný úhelník s úhloměrem