inzerce zdarma
Dodavatelé Výrobci

JAN FICEK DŘEVOVÝROBA - NUX NÁBYTEK - TISK NA DÝHOVANÉ POVRCHY

JAN FICEK DŘEVOVÝROBA se neustále snaží rozvíjet výrobu a posouvat se dále. Vyvíjí nové postupy v designu nábytku, a to především v možnostech dalších povrchových úprav. Konkrétně se jedná o digitální tisk na dýhované povrchy.

Tato speciální technika umožní další zajímavé ztvárnění nábytku a posun v kombinaci barev či grafických tvarů s přírodním materiálem v rámci jednoho nábytkového dílce. Potisk je při běžném používání nábytku stabilní. Přesné vlastnosti a technická odolnost je testována ve spolupráci s odborníky z Dřevařské fakulty Mendelovy univerzity v Brně.

Jedná se o digitální tisk, tudíž je možné vybírat z jakýchkoliv dekorů a motivů. Zákazník si tak může na nábytek nechat natisknout třeba logo firmy nebo to, čím se zabývá. Dětský pokojíček mohou zase dozdobit oblíbené kreslené postavičky či jiné dětské motivy.



Technika digitálního tisku umožňuje především osobité ztvárnění nábytku. A to, aniž by se jednalo o nestálý laciný polep. Ve společnosti JAN FICEK DŘEVOVÝROBA jsou přesvědčeni, že nová technika zaujme architekty a designéry i další výrobce nábytku, dveří či obkladových panelů a povede k unikátnímu posunu v designu interiérů.

Zdroj: AČN

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Kozy Axminster
Drážkovací CNC frézy
Čelisťový supersvěrák Triton
Oblíbené posuvky a přípravky RIPPER