Výškově stavitelná deska pro horní frézu UJK
Dodavatelé Výrobci

Na Krkonošském veletrhu v Trutnově se pobavíte, inspirujete a nakoupíte

Krkonošský veletrh se koná ve Společenském centru Uffo v Trutnově v pátek 27. dubna od 9 do 18 hod. a v sobotu 28. dubna od 9 do 17 hod. Veletrh nese výstižný podtitul Stavíme, bydlíme se zaměřením na Stavbu – Bydlení – Zahradu – Hobby a za posledních devět letsevyprofiloval do veletrhu rodinného typu. Veletrh se koná ve spolupráci s Městem Trutnov a Krajskou hospodářskou komorou Hradce Králové a je obohacen o účast polských firem. Dospělí zde najdou ve více než 60 expozicích inspiraci pro stavbu, rekonstrukci nebo modernizaci svého stávajícího domu či bytu. Nakoupí živá zvířata a rostliny. Pro děti je připravena zábava, ale i poučení. Hudba a občerstvení zajištěno.

Budete stavět nebo opravovat dům? Inspiraci najdete na veletrhu.

Nosným tématem veletrhu je „topení“ a hledání odpovědi na otázku „jak ušetřit za teplo“. Na veletrhu se můžete poradit s výrobci tepelných čerpadel, kotlů, solárních kolektorů a podlahového topení. Vyberete si správný způsob tepelné izolace, hydroizolace, ale i ty správné stavební hmoty. Seznámíte se s novinkou kapalného zatěsňování kotlů a potrubí. Zjistíte, jaké barvy a nátěrové hmoty je vhodné použít do interiéru a exteriéru. Vyberete si ta nejvhodnější garážová vrata nebo oplocení na vaši zahradu. Poradí vám s výběrem bazénu nebo vhodné jímky pro váš dům.

Interiér domu si můžete vylepšit novou kuchyní nebo koupelnovým vybavením. Kuchyně a koupelny budou na veletrhu přímo vystaveny a s výrobci se můžete domluvit na nákupu i s výstavními slevami. Dále na veletrhu nakoupíte obrazy, přírodní wellness produkty, kosmetiku, čínskou medicínu, ale i pracovní oděvy či košile.

Letošní novinkou bude expozice Střední zahradnické školy Kopidlno s nabídkou květinových vazeb a prodejem sazenic.

Veletrh doprovází přednášky pro veřejnost. V pátek 27.4. od 14 hod. zástupce Státního fondu životního prostředí seznámí návštěvníky s aktuálně vyhlášenými dotačními programy na zateplení domu, výměnu oken či kotlů nebo s dotací na program „dešťovka“. Od 15 hod. zástupce Cechu topenářů a instalatérů vysvětlí, jak využít obnovitelných zdrojů energie k energetické soběstačnosti nebo jak si správně vybrat tepelné čerpadlo. Od 16 hod. se uskuteční přednáška na téma „Podlahové topení pro nízkoenergetické a pasivní domy“. Pro ty, kteří přijdou na veletrh v sobotu si mohou přednášku na téma podlahového topení poslechnout od 9,30 hod. a přednášku Cechu topenářů a instalatérů od 10,30 hod.

A co jsme připravili pro děti?

Před Uffem budou k vidění desítky barevných plemen výstavních králíků, holubů, hus, krocanů, kachen, perliček, slepic, kohoutů a dalšího domácího zvířectva v expozici Českého svazu chovatelů. Chovatelé zodpoví zvídavé otázky dětí a dospělým doporučí nejlepší způsob chovu. Děti si budou moci pohladit různé dravé ptáky a poslechnout si povídání o jejich životě a způsobech lovu. K dispozici bude obří skákací hrad, tvarování zvířátek z balónků a malování na obličej. Vše bude doprovázeno živým hudebním vystoupením kapely Vosa Band.

(V příloze naleznete letáček k této akci.)

Přijďte, pobavte se, inspirujte se, rozšiřte si svůj přehled o stavebnictví a vyhrajte.

Vyplňte na veletrhu losovací kupón a můžete vyhrát soudek piva nebo se zúčastnit losování o diamant. Více informací na www.omnis.cz

Další informace ZDE.

Přílohy ke stažení:
Příloha ke stažení
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hoblíky Rider
posuvný úhelník s úhloměrem
Sada na opravu pantů Wolfcraft
Čelisťový supersvěrák Triton