Richter dláta
Dodavatelé Výrobci

INTERIERY 2016 - PŘÍBĚH NÁBYTKU ROKU!

Pátý ročník odborného semináře "INTERIÉRY 2016" se konal ve čtvrtek 3. listopadu 2016 na Vyšší odborné škole a Střední průmyslové škole ve Volyni.

Akce byla opět určena pro širokou odbornou veřejnost, především pro návrháře interiérů, architekty, výrobce a dodavatele interiérových prvků. Cílem bylo seznámení s novinkami na trhu, novými technologiemi, trendy a zajímavými realizacemi. Ale také propojení designérů a výrobců u nás.

Ing. arch. Končinský, je předseda hodnotitelské komise Ocenění Asociace českých nábytkářů NÁBYTEK ROKU. Architekt Končinský měl přednášku o historii a vzniku tohoto ocenění. O tom, že se v zásadě jednoduchá a logická věc nerodila tak úplně jednoduše…

Nutno podotknout, že všichni přednášející ze sebe vydali skvělé výkony a posluchači to jednoznačně ocenili. Jak? Trpělivým nasloucháním!

Přednáškový sál byl v letošním roce zcela plný. Přednášky shlédlo přes 340 posluchačů! Ročník 2016 je za námi a pomalu se začíná připravovat příští ročník 2017.

Zdroj: AČN

Podívejte se také na http://www.casopis-interiery.cz/, kde najdete veškeré informace k této akci, včetně sborníku přednášek a možnosti zaslání časopisu ZDARMA.

Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem semináře INTERIÉRY.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Skládané brusné válce
Fréza na dřevěné obložení Habilis
CNC upnutí