Richter dláta
Dodavatelé Výrobci

Vyhrajte na Stavebních veletrzích Brno střechu!

Soutěž o střechu na stánku Krytiny – Střechy

Na 530 m2 pro vás stánek Krytiny – Střechy chystá ty nejkvalitnější a nejoceňovanější produkty z oboru krytin a střech. Zájemci o nabídku nejlepších střech se mohou na stánku 56 v pavilonu P seznámit s deseti renomovanými firmami z oboru a jejich bohatým sortimentem.

Každý návštěvník Stavebních veletrhů Brno se může zúčastnit soutěže „Vyhraj střechu“! Vyhrát můžete střešní krytinu GERARD od firmy PEMA ROOFS a další atraktivní ceny.

Více o soutěži a stánku Krytiny – Střechy

Dveřní a vratové systémy Janů a syn opět v Brně
Letos se na Stavební veletrhy Brno po šestileté pauze vrací firma Janů a syn, která se zabývá prodejem komponent pro výrobu privátních i průmyslových bran, jejich montáží a výrobou. Má výhradní zastoupení společnosti FAC pro ČR, přímé zastoupení společnosti FADINI v ČR a je autorizovaný prodejce společnosti Hörmann. Najdete je na stánku 54 v pavilonu P.

Více o firmě Janů a syn

Chládek i v horkém létě?
Se stínící technikou SUN SYSTEM bez problémů.
Společnost SUN SYSTEM se zaměřuje na venkovní a vnitřní stínění. Ve svém sortimentu pro interiér má především žaluzie, rolety či japonské posuvné stěny, pro exteriér nabízí markýzy, pergoly a venkovní žaluzie, rolety i clony. Ve svém stánku 150 v pavilonu P vám představí dvě své nejprodávanější pergoly.

Více o firmě SUN SYSTEM



Nízkoenergetické dřevostavby od společnosti Neat-Houses
Jednou z firem vystavujících na Veletrhu DBS - Dřevo a stavby Brno je stavební firma Neat-Houses, která se původně zabývala pouze výstavbou zděných rodinných domů. Od roku 2006 rozšířila své portfolio o výstavbu dřevostaveb.
Díky technologii se postavené rodinné domy řadí do kategorie nízkoenergetických domů, blížící se pasivním domům, které mají již velmi nízké provozní náklady. Novinkou nabízenou zákazníkům je inteligentní řízení domu, díky kterému může zákazník pohodlně ze svého mobilu či tabletu řídit téměř celý chod domácnosti. Jejich expozici najdete v pavilonu P na stánku 72.

Více o dřevostavbách Neat-Houses

Nová zelená úsporám a Dešťovka jsou dotační programy pro Vás
Doprovodný program veletrhu nabízí spoustu zajímavých témat. Jedním z nich jsou informace o výhodných dotacích od Státního fondu životního prostředí ČR.

Vlastníte rodinný dům a chcete rekonstruovat či plánujete stavět a přemýšlíte jak ušetřit? Přijďte si poslechnout, jak velkou dotaci můžete získat. Na reálných příkladech se dozvíte, že to má smysl a že získat podporu není tak obtížné, jak se někdy tvrdí. Poradenství k dotačním programům zajištují po celou dobu veletrhu zástupci SFŽP na stánku č. 64 v pavilonu P.

Více informací o programu Žijte lépe a levněji s našimi dotacemi

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Nářadí Kunz
Úhlová pokosnice MasterBox
posuvný úhelník s úhloměrem
Přítlačná svěrka Rockler