Triton hoblík
Dodavatelé Výrobci

Dodavatelé - Servis strojů a nástrojů - HABILIS spol. s r.o.

HABILIS spol. s r.o.
Obsluhujeme kraje: Všechny kraje
Zařazení v kategoriích:
Dřevoobráběcí stroje Věnujeme se komplexnímu osazení CNC strojů. Nabízíme kompletní sortiment pro osazení CNC - HSK kužely, kleštiny, frézovací a vrtací agregáty. Nabízíme konzultace celkového řešení snižování nákladů, zefektivnění výroby či rozšíření výrobních postupů. Obstaráváme odsavače prachu a antistatické hadice pro odsávání dřevěného prachu a pilin. Dlouhodobě spolupracujeme s firmou AcWord.
- Odsávací zařízení Dodáváme především odsavače značky ACword.
Dřevoobráběcí nástroje Nabízíme dřevoobráběcí nástroje nejvyšší kvality. Osazujeme CNC stroje na dřevo. Dodáváme dřevoobráběcí nástroje: hoblovací nože, Tersa nože, nástrčné a stopkové frézy, pilové kotouče, tvrdokovové žiletky VBD, kleštiny, upínače, vrtáky a sukovníky. Jsme schopni vyrobit zakázkový nástroj přesně dle Vašich požadavků a potřeb. Vývoj speciálního nástroje je komplexní proces, který vyžaduje úzkou součinnost zákazníka, to je hlavní předpoklad k dosažení toho nejvhodnějšího možného řešení. Specializujeme se na ho
Lepidla a tmely
Servis strojů a nástrojů Poskytujeme ostření a servis DIA fréz, monolitních fréz a kolíkovacích vrtáků. Realizujeme ostření profilových nožů - lapování žiletek.
Ruční nářadí Dováváme ruční truhlářské nářadí - ruční japonské pilky, hoblíky, truhlářská a řezbářská dláta, dláta Pfeil, frézovací systém Arbortech, truhlářské přípravky, šablony, kolíkovací přípravky, knechty, figovačky, úhelníky, paličky, ztužidla...
Dřevomateriál a řezivo Dřevěné kolíky, lodičky, lamely...
- Vyspravovací a spojovací materiál Dřevěné kolíky, lodičky, lamely...
Spojovací materiál Především zn. Kreg, UJK...
Brusivo Dodáváme brusivo.
Vybavení pro dílnu V naší nabídce pro vybavení truhlářských dílen jsou k dispozici figovačky, stahováky čepů, podlahové svěrky, šablony pro spoj kuchyňských desek, truhlářská měřidla a značení, svěrky, kopírovací ložiska a redukce.
Ochranné pomůcky a oděvy
Ostatní služby Ostření nástrojů - PKD frézy, monolitní frézy, kolíkovací vrtáky, lapování žiletek.
Krátký popis firmy:

Internetový a kamenný prodej dřevoobráběcích nástrojů, příslušenství k dřevoobráběcím strojům, vybavení truhlářských dílen, ručních nástrojů a nářadí.

Dlouhý popis firmy:

Zabýváme se prodejem nástrojů na dřevoobrábění. V našem sortimentu naleznete kompletní škálu obráběcích nástrojů a příslušenství pro dřevozpracující průmysl. Naším hlavním oborem činnosti je prodej standardních i zakázkových nástrojů, především pro osazení CNC strojů. Z nabídky vybíráme diamantové, žiletkové a pájené nástroje, hoblovací nože, pilové kotouče a vše, co s nimi souvisí. Mezi naše zákazníky patří ale nejen velké truhlářské či nábytkářské výroby, ale také menší podnikatelé – truhláři, restaurátoři či řezbáři. Pro tyto účely v našem sortimentu najdete velký výběr ručních nástrojů, nářadí a truhlářských přípravků. Produkty nakupujeme od renomovaných značek z celého světa a v kooperaci se zahraničními společnostmi vyrábíme specializované nástroje na zakázku. Nedílnou součástí našich služeb je samozřejmě i servis nástrojů, specializujeme se na ostření především diamantových a spirálových stopkových fréz.

Zpět
Nářadí Kunz
Armor
Sada na opravu pantů Wolfcraft
Hoblovací kotouč na dřevo do úhlové brusky