Czech interior award 2024
Dodavatelé Výrobci

ARBYD CZ VYBAVILI INTERIER PRAŽSKÉ DEUTSCHE BANK

V minulém měsíci se ARBYD CZ podíleli na realizaci interiéru pro německou Deutsche Bank a její pobočku v Praze. Dominantou interiéru jsou především obklady z materiálu HPL s dřevo dekorem, které sjednocují prostory kuchyně, phone boxů, jednací místnosti a společných prostor. Obklad je výrazným prvkem také u čalouněných lavic, kde společně lemují oble řešené stěny a interiérové příčky.



Kuchyňky jsou vyrobeny ze speciálního materiálu s povrchem PerfectSense, který kombinuje teplý vzhled a příjemný pocit na omak. Tato povrchová úprava je také velmi odolná vůči otiskům prstům, z tohoto důvodu bylo vhodné ji použít právě v této místnosti. Černá PerfectSense společně s dřevodekorem tvoří neutralitu celého prostoru kuchyňky a sedací část s šedým čalouněním ji jemně podtrhuje.



Do kancelářských prostor společnosti dodali ARBYD CZ vestavné skříně taktéž v dřevo dekoru s černým PerfectSense povrchem. Přírodní prvek tím vhodně doplnil jinak čisté bílé plochy kancelářských stolů v celé místnosti.



Za zmínku rozhodně stojí, že vzhledem k režimu budovy a náročnosti projektu probíhala montáž interiéru převážně v noci. To ukazuje na vysoké pracovní a profesionální nasazení celého týmu společnosti ARBYD CZ.

Zdroj: AČN

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Přípravky na ostření
Čelisťový supersvěrák Triton
Úhlová pokosnice MasterBox
frézy na rybinový spoj