Triton hoblík
Dodavatelé Výrobci

Co je AČN - Asociace českých nábytkářů?

Maximální spokojenost zákazníka s nábytkem i poskytovanými službami. To je myšlenka, která stála na počátku vzniku Asociace českých nábytkářů a nic netratí na své aktuálnosti. Úvahy několika podnikatelů, zbývajících se výrobou nábytku, daly vzniknout Asociaci českých nábytkářů.

Psal se rok 1997. Záměr poctivé práce a fungujících napojených služeb, brzy začal přitahovat další podnikatele, kteří své podnikání v oboru výroby nábytku, myslí vážně. Začal se formovat dnes největší profesní svaz výrobců nábytku v České republice. Současná Asociace českých nábytkářů spojuje podnikatele vyrábějící různé typy nábytku a využívající nejrůznější materiály.

Asociace českých nábytkářů vždy dbala o serióznost a solidnost svých členů. Renomé a profesionalita členských společností, je pro nás na prvním místě. Asociace je otevřená pouze společnostem, které respektují morální a právní principy. Členství v takto prestižním profesním svazu, je zárukou bezúhonnosti a solidnosti členských společností. Navíc je vázáno dodržováním Morálního kodexu člena Asociace českých nábytkářů. Morální kodex je platný pro všechny členy a jeho nedodržování může mít za následek ukončení členství. Pro zákazníka je jednoznačným signálem o bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti kupovaného nábytku.

Členové Asociace mohou využívat různé typy výhod, jsou to například množstevní slevy. Příkladem může být společný nákup elektrické energie na komoditní burze pro členy, kteří o to mají zájem. Asociace takto nakupuje pro své členy již druhým rokem. Přesnou výši slev a výhod se mohou členové dozvědět na www.czechfurniture.com v sekci „výhody členství“ po zadání hesla. Počátkem letošního roku byl asociací spuštěn nekomerční vyhledávač seriózních a prověřených firem. Jedná se o vyhledávač, který je pomocníkem zákazníka, který nechce riskovat a chce si zakoupit kvalitní konkrétní nábytek. Může vyhledávat podle typu nábytku a regionu. Vyhledávač je na www.nabytek-jistota.cz.

Asociace dlouhodobě podporuje kvalitní výrobu nábytku v České republice. Od roku 2006 je proto správcem značky Česká kvalita – Nábytek. V současné době je značka Česká kvalita – Nábytek vydávána jednak na produkt a produktové řady, ale i na službu „Zakázková výroba nábytku“. V případě služby se jedná o certifikaci společnosti. Společnosti sdružené v Asociaci českých nábytkářů vyjadřují svým členstvím zájem o další rozvoj oboru v České republice. Není jim lhostejný osud truhlářského nebo čalounického řemesla v Čechách, na Moravě a ve Slezsku.

Tomáš Lukeš - AČN

http://czechfurniture.com/

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Svěrák BT XXL
Oblíbené posuvky a přípravky RIPPER
Čelisťový supersvěrák Triton
CNC upnutí