Triton TCMBS Pásová bruska 64x120mm
Dodavatelé Výrobci

DOKONALE ERGONIMICKÝ STŮL „TAK“ OD PROFILu

Funkční ergonomický pracovní stůl je základním kamenem každé kanceláře. Ať už je výběr stolu realizován do domácího kancelářského prostoru nebo kanceláře s větším počtem pracovních míst, případně do zasedací místnosti, je vhodné vsadit na moderní odlehčený design kombinovaný s funkčností a praktičností. Díky tomu lze vnímat kvalitu stolu nejen na oko, ale i na dotek. Takové jsou ergonomické pracovní stoly z nábytkové řady „TAK“, které se stávají ústředním bodem řady kancelářských prostor.

Při výběru nového kancelářského stolu je doporučeno se zaměřit především na rozměry horní pracovní desky. U stolu v kanceláři lidé pracují, ale také se setkávají, komunikují, baví se i odpočívají. Pracovní kancelářský stůl musí zajistit dostatek volného místa pro počítač, kancelářské potřeby, ale třeba i osobní věci nebo oběd. Díky odsazeným nohám stolu „TAK“ lze u stolu pohodlně sedět i procházet kolem.
Je vhodné se zamyslet se nad tím, kolik prostoru na kancelářském stole potřebujeme. Každý člověk je jedinečný, proto má individuální požadavky na pracovní prostor. Z toho důvodu ve společnosti PROFIL NÁBYTEK vytvořili kolekci pracovních stolů „TAK“, které díky své flexibilitě uspokojí potřeby i náročných zákazníků. Ať už zákazník hledá základní nebo výškově stavitelný stůl, sdílené pracoviště či barové posezení, z nabídky stolů „TAK“ si lze vybrat.

Jen těžko si můžeme v dnešní době představit pracovní stůl, na kterém by se nenacházel počítač, tiskárna, projektor či jiné elektrické zařízení. Základem ergonomie moderního pracovního stolu je bezprostřední přístup k elektrickému napájení. Hledání zásuvky kdesi pod stolem rozhodně patří minulosti. Pořiďte si pracovní stůl, který má přístup ke zdroji energie přímo z horní části pracovní desky.
 

Kancelářské stoly „TAK“ jsou vybaveny elektrokanálem z černé MDF desky, která se vizuálně propisuje do vrchní části stolu. Zásuvka je pak schovaná pod horní krytkou elektrokanálu, jenž poslouží také jako důmyslný úložný prostor. Navíc vytváří barevný kontrast, který podtrhuje originální design nábytku.

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Přípravky na ostření
Čelisťový supersvěrák Triton
Přítlačný hřeben Milescraft
Velký výběr šroubů Kreg