Výškově stavitelná deska pro horní frézu UJK
Dodavatelé Výrobci

Fenomén Boho i exotický design na veletrhu FOR INTERIOR 2019

Dvanáctý ročník oblíbeného veletrhu FOR INTERIOR představí ve dnech 10. až 13. října 2019 v letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA novinky a trendy ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků. Návštěvníci budou mít možnost seznámit se nejen s pracemi čínských designérů a japonských nábytkářů, ale také se současným fenoménem zvaným „Boho styl“.

Veletrh FOR INTERIOR kromě nabitého doprovodného programu představí i letos oblíbený hit z posledních ročníků – ZÓNU SPÁNKU, kde budou vystaveny renomované značky postelí, matrací, ale i lůžkovin a dalších souvisejících produktů.

Boho interiér & café
Podzimní FOR INTERIOR se letos zahalí do boho stylu. Tento trend vás v interiéru přivítá makramé závěsem, obloží spoustou polštářů, přehozů a dek, omámí vás vonnou svíčkou a rozloučí se lapačem snů.Na bohémský styl bydlení se budete moci naladit nejen v expozicích, ale i v Boho kavárně.Tanabídne příjemné místo pro relaxaci a současně se stane centrem doprovodných programů. Budou se zde konat například workshopy makramé, přednášky o chytré domácnosti a další.

Exotický design ve vaší koupelně
V rámci expozic se bude prezentovat i designová značka ZHENG Store, která nabízí unikátní produkty interiérů a exteriérů domácností. Své síly spojila s vyhlášenými čínskými designéry a její filozofií je dostupnost luxusního bydlení pro každého. V říjnu představí netradiční koupelnové vybavení.

Z doprovodného programu
Veletrh FOR INTERIOR také letos nabídne bohatý doprovodný program s přednáškami, workshopy a dalšími setkáními s uznávanými osobnostmi napříč obory. Nenechte si utéct přednášku a autogramiádu designérky Ivy Bastlové, která svou novou knihu zasvětila barvám v interiérech, dále Radku Košíčkovou z Evropské školy Feng Shui, která poradí, jak zharmonizovat interiér ať už celkovou architektonickou koncepcí, vnitřním vybavením, nebo vhodnou volbou uspořádání materiálů, nábytku a dekorací a další. Nebude opět chybět poradenství bytových architektů a designérů a soutěž o atraktivní ceny s Tvbydleni.cz.

Na letňanském výstavišti můžete od druhého dne konání veletrhu navštívit také souběžnou akci, kterou je gastronomický veletrh FOR GASTRO & HOTEL.

Sledujte další novinky veletrhu FOR INTERIOR na www.forinterior.cz.

Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem veletrhu FOR INTERIOR.


ArhiSoft - software pro návrh interiérů


HITRA s.r.o.


JECH CZ s.r.o.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hoblíky Rider
Lepidla Titebond
Velký výběr šroubů Kreg
Set na lepení Rockler