Řezbářská sada NAREX PROFI - 12dílná
Dodavatelé Výrobci

JAN FICEK DŘEVOVÝROBA - GRENAART - OSOBITÉ ZTVÁRNĚNÍ NÁBYTKU

Novinkou firmy Jan Ficek Dřevovýroba a Grena je pro podzim 2019 digitální tisk na nábytková a kuchyňská dvířka. Tato speciální technika umožňuje další zajímavé ztvárnění foliovaných dvířek a posun v kombinaci barev či grafických tvarů v rámci jednoho dvířka.

Celá kolekce, která vznikla ve spolupráci s art directorkou, architektkou Terezou Šaškovou, byla nazvána GrenaART. „Název nese myšlenku, kterou chceme kolekcí vyjádřit především – tedy, že umělcem se s námi může stát každý,“ uvádí Tereza a dodává: „Pečlivě vybranými motivy, které jsou rozděleny do šesti kategorií, chceme ukázat co nejširší škálu možností potisku a rozvinout tím kreativitu a fantazii zákazníka. Naše zákazníky podpoříme ale i ve výběru motivů vlastních, s kterými si můžou vytvořit opravdu unikátní interiér, jaký nebude mít nikdo jiný.“

Vybírat lze opravdu z jakýchkoliv dekorů a motivů. Kromě klasických kuchyňských dekorů, si na nábytková dvířka může zákazník nechat natisknout logo firmy nebo předmět podnikání. Dětský pokojíček mohou zase dozdobit oblíbené kreslené postavičky či jiné dětské motivy. Potisk je fixován 2 – 3 vrstvami bezbarvého laku, čímž je zaručena jeho odolnost a stálost. Řada motivů jsou tzv. celoplošné potisky, u kterých je podkladová fólie vidět jen na hranách dvířek.

GrenaART tak umožní osobité ztvárnění nábytku, aniž by se jednalo o nestálý laciný polep.

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Přípravky na ostření
Sada řezbářských nožů Flexcut MC15
Bench dog
Úhlová pokosnice MasterBox