Nabídka kleštin
Dodavatelé Výrobci

Jak na krásné a nadčasové bydlení? Stavební veletrh představí novinky sezóny 2021

Na jaře se v termínu 17.-20.2. 2021 v areálu brněnském výstavišti představí stavební trojlístek akcí Stavební veletrh Brno, veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX. Všechny tyto tři akce zaštiťuje společný název Stavební veletrh.

Hlavním tématem, které se bude prolínat jak výstavními expozicemi, tak i doprovodným programem a nezávislým poradenstvím je problematika trvale udržitelného stavebnictví. Chybět nebude ani úspěšný festival architektury kde se potkají architekti, projektanti i stavaři, kteří se zabývají hospodárným nakládáním se zdroji a adaptací budov na měnící se klimatické podmínky. Návštěvníci se mohou těšit na interaktivní show, kde vystavovatelé v rámci doprovodného programu předvedou své služby, kvalitu materiálu nebo přednosti svých konstrukčních systémů. Součástí veletrhu bude i prezentace činnosti cechů truhlářů, čalouníků a jiných odborných společenstev.

Na jednom místě tak můžete ještě před zahájením stavební sezóny získat potřebné informace, přehled o novinkách na nadcházející období nebo si vybrat správného realizátora a dodavatele staveb, stavebního materiálu nebo nábytku. Můžete si také nechat poradit od nezávislých odborníků, a to nejen v oblasti stavby, úsporného bydlení nebo investic, ale i od architektů, kteří vám pomohou najít vhodné uspořádání vašeho domu či bytu nebo plánované rekonstrukce.

Dřevostavbám svítí zelená!

Poprvé se veletrh Dřevo a stavby Brno uskuteční pod záštitou Asociace dodavatelů montovaných domů! Vznikne tak nejdůležitější místo pro prezentaci dodavatelů dřevěných a montovaných staveb, konstrukcí a materiálů.

Asociace dodavatelů montovaných domů neboli ADMD na výstavišti po novém roce ukáže pravý potenciál dřevostaveb. Bohatý program a exhibice stavebních prvků návštěvníkům pomůže s výběrem správných technických parametrů a s dílčími kroky realizace jejich vysněného bydlení. Součástí veletrhu bude i přehlídka certifikovaných konstrukčních systémů s Dokumentem národní kvality.

Kvalitní a zdravotně nezávadný nábytek na veletrhu MOBITEX

Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX představí nejnovější trendy ve vybavení interiéru a doplňcích bydlení. Na jednom místě si můžete prohlédnout a vyzkoušet prezentaci předních výrobců a dodavatelů nábytku a bytového vybavení, kteří působí na českém trhu.

Hlavním tématem doprovodného programu je výběr kvalitního a zdravotně nezávadného nábytku. Veletrh se bude věnovat také kvalitnímu nábytku od českých nábytkářů, zařízení malometrážních bytů nebo světlu z pohledu designového prvku interiéru. Na návštěvníky z řad odborné i široké veřejnosti čeká kromě prezentace produktů, zajímavých přednášek a ukázek také řada bezplatných poradenských center, mistrovství České republiky v oboru truhlář a exponátové soutěžní přehlídky GRAND PRIX MOBITEX v sekcích Vystavovatel a Student. Veletrh nabízí možnost pro setkání architektů, designérů a studentů těchto oborů.



www.stavebniveletrhbrno.cz

www.drevoastavbybrno.cz

www.mobitex.cz

Portál Stolaři-Truhláři.cz je oficiálním mediálním partnerem veletrhu MOBITEX. 

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Freud
Lepidla Titebond
Fréza na dřevěné obložení Habilis
Zástěry