Triton fréza v setu
Dodavatelé Výrobci

Jaké trendy hýbou světem nábytku? Přijďte se inspirovat na veletrh FOR INTERIOR

Jarní veletržní sezóna přinese jednu z nejvýznamnějších událostí oborů bydlení, veletrh FOR INTERIOR společně s veletrhem DESIGN SHAKER. Akce přinese komplexní informace i produkty od vyhlášených značek pro proměny bydlení i cenné rady odborníků. Akce se koná od 31. března do 3. dubna na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Oficiálními vozy veletržního souběhu jsou automobily značky FORD.

Již 16. veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR uvede novinky i osvědčené produkty od renomovaných značek i českému trhu méně známých, ale vysoce kvalitních firem. Nabídne přehlídku interiérového bydlení, poctivého řemesla i neotřelých moderních technologií z nábytkářského oboru. Své nejnovější produkty představí vyhlášené společnosti jako JECH, Rott design, Nejči, Magniflex, Global interior, Ubud, Domestav.

Tradičně přinese FOR INTERIOR také doprovodný program pro odborníky i pro širokou veřejnost. Významným tématem jarního ročníku bude přednáškový blok Jak zařídit interiér ergonomicky, esteticky i ekologicky, kdy bude zájemcům radit designérka Iva Bastlová. V prvním bloku se bude probírat nejen ergonomie kuchyňské linky, ale i celého obytného prostoru. Druhý blok se zaměří na kombinaci plošných materiálů na výrobu nábytku v propojení se sklem a bytovými textiliemi. Návštěvníci se dozví, jak materiály kombinovat, a prohlédnou si také jednotlivé vzorky. Třetí okruh se bude věnovat často skloňovanému tématu ekologie a environmentu.

V PVA EXPO PRAHA nebudou chybět profesionálové, kteří zájemcům bezplatně poskytnou cenné informace, jak zvelebit své bydlení. Pro ocenění si na FOR INTERIOR přijdou také tvůrci produktů ze soutěže NÁBYTEK ROKU 2022. Již podeváté se souběžně uskuteční také DESIGN SHAKER, který uvede produkty společností, studií i samostatných designérů z Česka i zahraničí. Návštěvníci se seznámí s interiérovými trendy a načerpají inspiraci pro zvelebení vlastního bydlení. V centru celé akce nazvaném Design Café se mohou zúčastnit přednášek, workshopů i prezentací.

Souběžně s veletrhy FOR INTERIOR a DESIGN SHAKER se koná také FOR GARDEN. Veletrhy jsou již plně přístupné všem návštěvníkům bez prokazování bezinfekčnosti v souvislosti s onemocněním covid-19. Více na www.forinterior.cz.

Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem veletrhu FOR INTERIOR.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
CNC upnutí
posuvný úhelník s úhloměrem
Přítlačná svěrka Rockler