Triton fréza v setu
Dodavatelé Výrobci

KRONODESIGN: INSPIRACE V PŘÍRODNÍCH TÓNECH

Zimní zahrada je místo, které by mělo být příjemným spojením pohodlí vašeho domova s prvky charakteristickými pro přírodu. Může být součástí moderního bytu uprostřed města stejně tak, jako rodinného domu na vesnici. Přírodní tóny, dekory dřeva a zelené rostliny - to je interiér zimní zahrady ve stylu „natural“. Z aktuální Trendové a Globální kolekce Kronodesign je pro tento styl vybrána kombinace dřevodekorů v teplých odstínech, s krásnou kresbou dubu – tmavší K359 PW Brandy Castello Oak a medový K358 PW Honey Castello Oak.

Spodní část na míru vyrobeného sezení je z lamino desek v dřevodekoru K359 PW Brandy Castello Oak. Obložení stěn je tvořeno seskládanou mozaikou různých formátů desek o tloušťkách 18 a 36 mm, čímž je dosaženo plastického 3D efektu a stěna tak působí přirozeně. Na stěně za sezením je použit dřevodekor K358 PW Honey Castello Oak, nástěnné poličky jsou vyrobené z tmavšího odstínu K359 PW Brandy Castello Oak. Druhá stěna je v tmavším odstínu K359 PW Brandy Castello Oak. Že by vás nenapadlo kombinovat dva různé odstíny dřeva? V návrhu „natural“ je ukázka, že kombinace dvou různých odstínů dřevodekoru působí přirozeně a zajímavě.

V dalším návrhu je inspirace tradičním asijským stylem. Navržená ložnice ve stylu „zen“. Tento styl se vyznačuje jednoduchostí, lehkostí, estetikou, přirozeností a minimalismem, jsou pro něj typické přírodní materiály, jako je dřevo, bambus, korek či kámen. Nicméně využitím materiálů v příslušných dekorech z nabídky Kronodesign je tento styl dostupný pro každého.

Sametový povrch dekoru K090 PW Bronze Expressive Oak v elegantním tmavém odstínu s jemným žilkováním je věrnou napodobeninou poctivého letitého dřeva. Je z něj navržena postel a dokonale vyzní i na komodě, kde je kombinován s dekorem studeného kamene K208 RS Calcareo v narůžovělém odstínu mramoru. Na stěně za postelí pak vynikne odstín vápence dekoru K209 RS Crema Limestone.

„Nechte se inspirovat i dalšími styly na YouTube kanálu Kronospan CR. Všechny použité dekory najdete v sortimentu značky Kronospan“.
 

www.kronospan-express.com

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
frézy na rybinový spoj
Skládané brusné válce
Úhlová pokosnice MasterBox