Triton hoblík
Dodavatelé Výrobci

KRONODESIGN - TRENDS 18/19

Na základě nejnovějších obchodních a designových znalostí Kronodesignu, jsou odhalovány trendy pro novou Globální kolekci. Kolekci vytvořenou tak, aby přivedla k životu ty nejexkluzivnější projekty, které budou inspirací pro profesionály na celém světě. Na základě konceptu „Harmonie kontrastů“, trendové motivy staví vedle sebe rozdílné dekory, odstíny barev, povrchy a textury.

Výběr spojuje intenzivní, pastelové a monochromatické barvy, tmavé a světlé odstíny dřeva, sofistikovaný mramor, kámen a kov, vše dostupné v rozličných strukturách – od hrubých, přes vysoce lesklé po jemné a matné.

Každé z témat odhaluje výrazný styl: od Organického – inspirován přírodním dřevem a autentickými kameny, k Avant-garde – souhře mimořádného lesku, matu a kovových dekorů. Ponořte se do světa surové a Expresivní struktury dřeva nebo prozkoumejte Industriální, průmyslem inspirované betonové, kamenné a geometrické dekory. „Když kontrasty tvoří dokonalou harmonii.“

ORGANIC
„Nechte se inspirovat přírodou“. Vytvořte přirozenou a uklidňující atmosféru, která zaujme a zároveň vnese klid do vašeho interiéru. Ovlivněno čistou přírodou a organickým životem. Přírodní dřeviny od světle šedých po tmavě hnědé dodávají pocit tepla a pohody. Rustikální dekory měsíčního kamene přináší zpět harmonii se zemí. Zelené detaily a barvy inspirované stylem Organic přinášejí vyrovnanost do jakéhokoliv interiérového projektu.



EXPRESSIVE
„Styl, který mluví za vás“. Inspirovaný surovými a výraznými dřevinami příjemnými na dotek. Odhalující nádherné nedokonalosti suků a kresby samotného dřeva. Doplněné elegantním šedým mramorem, který je obohacený o místa s jemným, světlejším vzorem. Kolekce Expressive vyzařuje bohatstvím a vytváří dojem luxusu a blahobytu.



INDUSTRIAL
„Kde funkce tvoří formu“. Kolekce Industrial je o užitkovosti a funkčnosti - dřevo, beton, ocel a neutrální barvy jsou samozřejmostí. Kombinace drsných povrchů a dekorů leštěného kamene s jemnými odstíny barev od bílé až po šedou. Úžasná souhra zemitých, šedých dřevin, geometrických vzorů, industriální břidlice a ocelových dekorů. Neutrální odstíny modré, šedé a petrolejové barvy vytváří dojem tepla. Pro interiér, který je hrubý a nedokončený, avšak kompaktní a elegantní.



AVANT-GARDE
„Posouvá hranice stylu“. Design, který je plný kontrastů - od elegantního a jemného až po extravagantní a odvážný. Od vysoce lesklých povrchů pro impozantní designové návrhy k matným dekorům s nízkým odrazem pro hřejivý, prémiový vzhled. Moderní spektrum monochromatických barev doplněné o lesklé dekory broušeného hliníku s typickým metalickým charakterem.


Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Najděte si práci na Jooble
posuvný úhelník s úhloměrem
Čelisťový supersvěrák Triton
Drážkovací CNC frézy