Ručně sekané rašple
Dodavatelé Výrobci

KUCHYNĚ NaO OD VEGA FURNITURE

Na trh s nábytkem vstoupila v srpnu 2020 nová značka NaO, která prodává kvalitní kuchyně od českého výrobce formou e-shopu. Jedná se o inovativní projekt v rámci nábytkářského oboru, cílení a způsobu nákupu.

Český trh je plný nábytku ze všech koutů světa, ale zákazníci stále více doceňují české výrobky, které mají přidanou hodnotu s dlouhodobě udržitelnými vlastnostmi. Cílem značky NaO je vyrábět kvalitní nábytek, který bude dostupný pro všechny generace.

Nábytek NaO reflektuje současné vysoké nároky na funkčnost a design. Kombinuje tradici s budoucností, řemeslnost s technologií, dřevo s elektronikou. Snaží se lidem šetřit čas a umožnit co nejjednodušší nákup z pohodlí domova. Díky kvalitním materiálům myslí také na udržitelnost a dlouhodobou životnost nábytku.
 
 
Energie, pozitivní přístup a myšlení, které NaO vyzařuje musí mít vždy šťávu. NaO nábytek znamená svěží přístup k tradičnímu řemeslu, inovativní pohled na osvědčené výrobky a nový koncept ve světě nákupu nábytku online. Mimo to, kuchyně NaO nabízí zákazníkům širokou škálu možností, jak si mohou upravit novou kuchyni podle svých představ a uzpůsobit si ji přesně na míru.

Více na: www.nao-living.cz .

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Zástěry
Armor
Čelisťový supersvěrák Triton