Ručně sekané rašple
Dodavatelé Výrobci

LAURA WIESNER – POKRAČOVÁNÍ VE WIESNER-HAGER

Rodinný podnik Wiesner – Hager přechází pod vedení Laury Wiesner, která reprezentuje již čtvrtou generaci. „Víceletá přechodová fáze si klade za cíl dlouhodobé pokračování v úspěšné cestě rodinného podniku a zároveň vyslat jasný signál pro budoucí rozvoj," vysvětluje Markus Wiesner.

Laura Wiesner je hrdá na mnohaletý rozvoj společnosti a zdůrazňuje, že orientace na design, inovativní technologie a vysoká kvalita výrobků jsou kompetence budované po mnoho let, které se odrážejí v úspěchu společnosti. Pozice společnosti Wiesner-Hager se zaměřuje na nový vývoj ve světě práce.

Zejména postupující digitalizace zajišťuje udržitelnou změnu. Společnost se vždy ubírala environmentální cestou a nyní Wiesner-Hager Bohemia přichází s novým řešením v rámci synergie a nabízí kapacitu svého střihacího stroje (švýcarský Zünd D33 Cutter G3 2XL-3200), který umí stříhat veškeré typy textilu, kůže, akustických panelů a jiných materiálů až do tloušťky 5 cm. Díky svým technologiím a dlouholetým zkušenostem je Wiesner-Hager připravena spolupracovat na jakémkoli nábytkářském atypickém projektu a nabízí také výrobní kapacity v oblasti čalounění, šití nábytkových polotovarů a interiérových prvků. Příští výzva je i hledání synergie mezi těmi, kteří mají nápad a těmi, kteří mají fabriku.

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
Fréza na dřevěné obložení Habilis
Přítlačná svěrka Rockler
CNC upnutí