Triton TCMBS Pásová bruska 64x120mm
Dodavatelé Výrobci

LIGNA.21 přípravy pokračují

Přípravy veletrhu LIGNA.21 (27. 9. - 1. 10. 2021) jsou v plném proudu. Navzdory výzvám, které pandemie Covid-19 představuje, zaznamenává nejvýznamnější mezinárodní veletrh pro dřevozpracující průmysl a lesní hospodářství velkou popularitu u odobrníků z branže. Sedm měsíců před veletrhem je počet přihlášených vystavovatelů velmi dobrý. Včasné rozhodnutí pořadatele, posunout LIGNA.21 na konec září, bylo správné. S ohledem na celosvětový vývoj koronavirové pandemie to bylo jediné  řešení, které poskytuje všem účastníkům jistotu pro plánování a přípravy na veletrh. Již téměř 900 firem je přihlášeno k účasti. „Obsadíme opět 10 hal a venkovní plochu“, říká Christian Pfeiffer, Global Director LIGNA & Woodworking Shows Deutsche Messe Hannover. „Návštěvníci se mohou těšit na mnohé inovace. Především k hlavním tématům veletrhu – Transformace zpracování dřeva, Prefabrikace dřevostaveb a Procesní technologie biohospodářství - toho nabídne veletrh opravdu hodně.“

Také vystavovatelé se již nemohou dočkat na setkání na veletrhu LIGNA. „Uděláme vše proto, abychom zajistili bezpečné a úspěšné setkání branže”, dodává Pfeiffer. Pro pohyb v halách a na výstavišti budou platit přísná bezpečnostní a hygienická opatření, která budou odpovídat platným pravidům projednaným s příslušnými úřady. Široké uličky, povinnost nosit roušku na celém výstavišti, registrace všech návštěvníků a vystavovatelů budou mimo jiné zajišťovat maximální bezpečnost účastníků.

Digitální balíčky doplní nabídku

Vedle účasti na výstavišti nabízí LIGNA vystavovatelům možnost doplnit svou účast o virtuální formy prezentace. „Tak se mohou firmy představit jak ve výstavních halách, tak i na naší platformě LIGNA.digital na internetu. Díky dodatečnému digitálnímu zviditelnění se zvětší dosah Vaší účasti a rozšíří se Vaše možnosti komunikace se stávajícími a novými obchodními partnery“, říká Pfeiffer.

Také firmy, které vzhledem k cestovním omezením nebudou moci v Hannoveru vystavovat, se nemusí vzdát účasti. Nové formy prezentace na platformě LIGNA.digtal umožní spojení se zákazníky a novináři z celého světa.

Firmy si mohou vybrat ze tří druhů digitálních balíčku s různými druhy služeb. Podle rozsahu balíčku S, M nebo L jsou zahrnuty prezentace vystavovatelů, různé digitální funkce, Live - Streaming nebo videa v produktové mediatéce veletrhu LIGNA. Vystavovatelé, kteří se představí přímo na výstavišti v Hannoveru mají digitání balíček S zdarma zahrnut v rámci jejich účasti.

Doplňkové digitální balíčky veletrhu LIGNA umožní také návštěvníkům, kteří nebudou mít možnost být osobně na veletrhu, zažít inovace dřevozpravacujícího průmyslu virtuálně.

Více informací o veletrhu LIGNA.21 a digitálních formách účasti pro vystavovatele a návštěvníky naleznete na www.ligna.de.

O veletrhu LIGNA

LIGNA představuje kompletní nabídku pro primární a sekundární průmysl: nástroje, stroje a systémy pro kusovou i sériovou výrobu, povrchové technologie, výroba materiálů na bázi dřeva, pilařské technologie, energie ze dřeva, strojní součásti a automatizační techniku, dále stroje  a techniku pro lesnictví a všechny související obory. Kromě toho doprovodné přehlídky, jako je LIGNA.Forum, Summit dřevařského průmyslu pro lesní a primární průmysl a mnohé další.

Další informace na www.ligna.de.

Zdroj: TZ 24.2.2021 Hannover

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hedue
Set na lepení Rockler
Sada řezbářských nožů Flexcut MC15
Skládané brusné válce