Přípravky UJK
Dodavatelé Výrobci

MIAS OC - VELKORYSÁ INVESTICE!

Management společnosti Mias OC se rozhodl vzít věc pevně do svých rukou a dříve, než začne mix strojů, německé a italské provenience ve výrobě technicky a morálně zastarávat, vyřešil hrozbu razantní obměnou.

V letošním roce do Mias OC pořídili CNC vrtací centrum Skipper s jednotkou zarážení kolíků, které je schopné vrtat, drážkovat, frézovat nábytkové dílce v různých rozměrech. A to až ve dvou dílcích na sobě. CNC je určeno pro vysokokapacitní systém vrtání dílců pro výrobu nábytku.
Dále automatickou dělící pilu Biesse s automatickým skladem. Pila je vybavena nejmodernějšími prvky, jako automatický tisk štítků na přítlačném trámci. Systémem umožňujícím řezání několika formátů dílců při jednom pohybu pilové jednotky. Optimalizovaným systémem odsávání, který výrazně snižuje prašnost v prostoru obsluhy. Skladový systém je plně autonomní, a umožňuje nakládku materiálu do skladu. Při manipulaci s materiálem jej umí vážit, kontrolovat pravoúhlost zakládání a je vybaven systémem pro zakládání tenkých materiálů. Sklad umí připravovat zakázky na řezání přes obědové přestávky, večer, nebo přes noc. To si stroj dokáže připravit kompletní sestavu zakázek na následující den pro řezání.



Automatický olepovací uzel Biesse, který pracuje s lepidly pro systém bezespárového lepení s mikro vrstvou lepidla aktivovanou horkým stlačeným vzduchem. Dále stroj formátuje přesný rozměr dílce a garantuje pravý úhel olepovaných dílců.



Automatický skladový zakladač materiálu a komponentů Jungheinrich. Příjem a založení zde probíhá dle přijaté objednávky.



Těmito investicemi se společnost Mias OC spol. s r.o. zařadila mezi nejlépe technologicky vybavené společnosti vyrábějící nábytek v České republice.

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
Bench dog
Sada na opravu pantů Wolfcraft
frézy na rybinový spoj