inzerce zdarma
Dodavatelé Výrobci

MOBITEX PŘESUNUT NA 21.–24. DUBNA 2021

Trojlístek akcí Stavební veletrh Brno, Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX byl přesunut na druhou polovinu dubna 2021. Tyto veletrhy nabízejí přehled v oboru stavebnictví a bydlení, inspiraci a setkání s odborníky.
 

Vzhledem k aktuálně přetrvávající nejistotě rozvolňování protipandemických opatření se vedení společnosti Veletrhy Brno, a.s. rozhodlo přesunout akci na náhradní termín 21.–24. dubna 2021. Cílem je eliminovat ekonomická a zejména bezpečnostní rizika, která by mohla v původním termínu nastat.
 
Stavební veletrh, který pod jedním názvem ukrývá tři samostatné akce, je skvělým místem pro setkávání odborníků a široké veřejnosti napříč oborem stavebnictví a interiérového designu. Pokrývá realizace staveb, stavební řemesla a technologie, stavební materiály i výrobky a samotné stavební konstrukce. Na akci se prezentují také představitelé udržitelného stavitelství, dodavatelé dřevostaveb a montovaných domů, architekti, designéři, řemeslníci a studenti stavebních oborů.

Zdroj: AČN
 
Portál Stolaři-Truhláři.cz je oficiálním mediálním partnerem veletrhu MOBITEX.
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Co u nás na portálu Stolaři-Truhláři.cz najdete
Přítlačný hřeben Milescraft
Zástěry
Armor