Richter dláta
Dodavatelé Výrobci

NADOP - NOVÝ OTISK JIŽ STÁVAJÍCÍM HODNOTÁM

Nové vizuální identitě zasvětili v NADOPu celý minulý rok. Jakožto rodinná firma hledali podpis či otisk celé společnosti. Takový, který bude možné vtisknout do všech produktů NADOP. Tento otisk s sebou nese hned několik firemních hodnot. Ať už je to tradice a řemeslo nebo lidský dotek, jednoduchost a kvalita.

Otisk prstu je tvořen liniemi a je to stopa, která po nás zůstává. Právě tyto charakteristické linie v případě NADOPu tvoří struktura letokruhů, která odkazuje na přírodní materiály, jež používají.

Iveta Strnadová, manažerka obchodu říká: „Tuto strukturu využíváme i na dalších dokumentech. Celou identitu dotváří jednoduchá moderní typografie. Ta s sebou přináší jak čitelnost, tak volnost a vzdušnost. Základní barevnost je tvořena zemitou antracitovou a přírodní béžovou. S novou vizuální identitou přichází také nový slogan: N A D O P - Nábytek součástí všeho. Nábytek nás každý den obklopuje, naplňuje náš dům a vytváří domov. Zároveň pro ty, kteří ho vyrábějí, představuje každodenní úsilí a životní poslání. Je také součástí života, kultury, přírody, rodiny, řemesla, ale také ekologie, udržitelnosti a trendů. Zkrátka všeho“.

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Sada na opravu pantů Wolfcraft
Čelisťový supersvěrák Triton
Velký výběr šroubů Kreg