Nosiče desek
Dodavatelé Výrobci

Nová obráběcí CNC centra firmy FELDER

snap3Novou řadu CNC obráběcích center Format-4 profit H20 bude prezentovat na veletrhu WOOD-TEC firma FELDER. Poprvé v Česku také představí novou řadu olepovaček hran Format-4 perfect 610 a 710. Z dalších novinek předvede návštěvníkům velkoplošnou formátovací pilu a svislou formátovací pilu. V expozici budou samozřejmě k vidění i standardní jednoúčelové i kombinované dřevoobráběcí stroje s celou řadou technických inovací.
FELDER KG patří celosvětově k předním výrobcům dřevoobráběcích strojů. Přes současnou hospodářskou krizi ve světě stále úspěšně své produkty prodává. „Našimi zákazníky jsou především standardní truhlářské provozy. Stroje dodáváme jednotlivcům, ale i do provozů s desítkami pracovníků. Dalšími zákazníky jsou modelářské dílny s vysokými nároky na přesnost, ale například i údržbářské provozy. Naše stroje samozřejmě naleznete i u velkých firem, například u Vývoj Škoda Auto, Ateliéry Národního divadla, TON Bystřice pod Hostýnem a MAKRA . Obecně lze říci, že stroje FELDER si pořizují zákazníci, kteří očekávají vysokou kvalitu, přesnost, spolehlivost a dlouhou životnost," řekl jednatel společnosti Felder Group CZ ing. Tomáš Vystyd. Podle něho zákazníci mohou navštívit centrálu pro ČR s předváděcími prostory v Praze 5 - Řeporyjích a v Pozořicích u Brna. Dále prodejní kanceláře v Českých Budějovicích, Hranicích na Moravě a v Čáslavi.

obrabecicentrumformat

Stroje FELDER pracují v truhlářských provozech na všech kontinentech, snad s výjimkou Antarktidy. Díky více než 50ti leté historii je značka FELDER velmi dobře zavedená v západní Evropě, především v německy mluvících zemích. Od 90let prodává FELDER na území severní a střední Ameriky a postupně zintenzivňuje svou činnost ve střední a východní Evropě. V posledním desetiletí se firma zaměřuje i na asijské trhy. „V období celosvětové krize se jednoznačně snížila poptávka po nových technologiích a ochota investovat. Přesto pozorujeme orientaci zákazníků na stroje renomovaných výrobců, poskytujících stabilní zázemí, renomovaný servis, záruku, spolehlivost a důvěryhodnost. Díky zintenzivnění prodejních aktivit a rozšíření sortimentu dosahujeme zvýšení prodeje i v letošním roce," konstatoval ing.Vystyd. Rodinná firma FELDER má za sebou 400 let tradice v kovoobrábění. snap4Dřevoobráběcí stroje začala vyrábět před více než 50ti lety. V posledních letech se výrazně rozšířil sortiment vyráběných strojů. Pro jejich produkci společnost postavila nové objekty. Současný výrobní závod v Hall in Tirol byl v posledních letech značně rozšířen o nové moderní haly, v nichž se vyrábí téměř kompletní sortiment strojů pro druhotné zpracování dřeva v pěti výkonových kategoriích pod značkami Felder, FORMAT-4 a Hammer. Po celém světě působí dceřiné společnosti, které v úzké spolupráci s mateřských závodem zprostředkovávají prodej produktů konečným zákazníkům. Jednou z nich je i FELDER Group CZ s působností v ČR. „Veletrh je jedinečnou příležitostí prezentovat odborné veřejnosti převážnou část našeho sortimentu. V Brně se také setkáme s našimi stávajícími zákazníky, kteří očekávají naší účast na veletrhu WOOD-TEC a samozřejmě oslovíme nové. Uzavření nových obchodů je samozřejmě nedílnou součástí naší účasti na veletrhu," doplnil jednatel společnosti Felder Group CZ.

snap5_01

 

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
Sada na opravu pantů Wolfcraft
Fréza na dřevěné obložení Habilis
Armor