inzerce zdarma
Dodavatelé Výrobci

Nové speciály pro profesionály z oboru dřevostaveb a zástupce měst a obcí ČR

Milí příznivci dřevostaveb,
rozhodně se nedá říci, že se toho v létě v našem vydavatelství moc neděje. Kromě nových letních vydání časopisů DŘEVO&stavby 4/2021 a sruby&ROUBENKY 3/2021, které jsme Vám již představili, vyšly před několika málo dny dva nové speciály - ročenka PROFIspeciál 2021/2021 a DŘEVO&stavby a zelená řešení pro města a obce 2021/2022.

Oba dva nové tituly obsahují aktuální a hodnotné informace, které se Vám mnohonásobně zúročí ve Vaší práci, ať už jste profesionál ve stavebnictví, či rozhodujete o veřejné výstavbě jako zástupce města.

Tištěné verze obou časopisů si můžete objednat v našem e-shopu pouze za poštovné, nebo si je stáhnout v online verzi zcela zdarma!


Koupit v e-shopu...
 
 

 
 
PROFIspeciál 2021/2022

Jste profesionál v oboru dřevostaveb? Architekt, projektant, realizátor staveb, statik, konstruktér, či jiný odborník ze stavebních firem? Pak by Vám rozhodně neměla uniknout naše novinka - ročenka pro profesionály z oboru dřevostaveb, PROFIspeciál 2021/2022!

 


Proč číst PROFIspeciál?

V PROFIspeciálu najdete aktuální novinky z oboru, technicky zaměřené články, konstrukční detaily a řadu důležitých informací, včetně prezentací firem, které vyrábějí produkty pro Vaše praktické využití v oboru dřevostaveb. Dozvíte se, co Vám mohou nabídnout a čím Vám mohou pomoci při vaší práci.

Tištěná verze časopisu je ZDARMA, platíte pouze poštovné.


Koupit časopis...
 
 
 

 
 

Partnerem 12. ročníku speciálu PROFIspeciál 2020/2021 je projekt WOOD camp - pravidelné semináře pro projektanty, architekty, stavební dozory a TDI, který Vás naučí, jak se pustit do navrhování a projektování dřevostaveb.


DŘEVO&stavby a zelená řešení pro města a obce 2021/2022

Druhou aktuální novinkou našeho vydavatelství je speciál DŘEVO&stavby a zelená řešení pro města a obce 2021/2022, která vychází jako inspirace a pobídka pro města a obce k realizaci dřevostaveb, městského mobiliáře a úsporných řešení ve veřejném prostoru. Je určena zástupcům měst a obcí České republiky, a dalším zájemcům o aktuální informace z oblasti veřejné výstavby spojené s využitím dřevostaveb.

 


Speciál přináší aktuální informace na tato témata:

  • Veřejný prostor - optimální konstrukční systém pro občanskou výstavbu.
  • Veřejné zakázky - jak poptávat kvalitní řešení staveb.
  • Dotace - programy pro podporu renovace veřejných budov.
  • Příklady realizací dřevostaveb pro vzdělání, sport, města a obce a dřevostavby pro přírodu a krajinu.

Tištěná verze časopisu je ZDARMA, platíte pouze poštovné.


Koupit časopis...
 
 
 

 
 

6. ročník speciálu jsme pro Vás připravili ve spolupráci se Státním fondem životního prostředí ČR, Centrem pasivního domu, Českou radou pro šetrné budovy a Národní sítí zdravých měst.


Děkujeme za Vaši přízeň, hezký zbytek léta a těšíme se na Vaše objednávky!

Jiří Kuthan
a redakce drevoastavby.cz



Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hedue
posuvný úhelník s úhloměrem
Úhlová pokosnice MasterBox
kreg