Nosiče desek
Dodavatelé Výrobci

PO ROCE OPĚT HLEDÁME NEJLEPŠÍ MODERNÍ DOMY ČESKA

NEJEN NOVOSTAVBY | NEJEN PASIVNÍ | NEJEN RODINNÉ DOMY

 

 
 
Společnost ABF, a.s. a Státní fond životního prostředí České republiky ve spolupráci s Centrem pasivního domu vyhlašuje již čtvrtý ročník soutěžní přehlídky: Pasivní dům 2018.

 

 
 
Soutěž si klade za cíl vyhledat, zmapovat a ocenit nejzajímavější úsporné stavby na území České republiky. Soutěž je rozdělena do dvou kategorií – Zelená novostavba a Zelená rekonstrukce. Do soutěže lze přihlásit nejen domy v pasivním či nulovém standardu, ale i další stavby s velmi nízkou energetickou náročností a u rekonstrukcí splňující požadavky programu Nová Zelená Úsporám – ať už jde o domy rodinné, bytové, administrativní, nové nebo do úsporné energetické třídy nově zrekonstruované.

 

 
 
JAK SE ZAPOJIT DO SOUTĚŽE?
PŘIHLÁSIT stavbu do soutěže je možné do 3. prosince 2018 na www.pasivni-dum.cz. Současně s přihlášením do soutěže lze dům přihlásit k prohlídce na Dny pasivních domů, které se konají od 9. do 11. listopadu 2018.

 

 
 
DŮLEŽITÉ TERMÍNY
Od 10. do 17. prosince 2018 zasedá odborná porota, která kontroluje, zda přihláška splňuje všechny náležitosti a vybírá vítěze odborné poroty v kategoriích Pasivní dům a Ostatní energeticky úsporné budovy.

 

 
 
Hlasování veřejnosti proběhne 17.–29. ledna 2019 na www.pasivni-dum.cz, do hlasování veřejnosti postupují všechny budovy, které splní soutěžní podmínky. Vítěz bude určen na základě počtu hlasů.

 

 
 
Vyhlášení vítězů se uskuteční 7. 2. 2019, u příležitosti zahájení veletrhu FOR PASIV. Sedmý ročník tohoto veletrhu zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy se bude konat v termínu 7.–9. 2. 2019 v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

 

 
 
DOPORUČUJEME
Dny pasivních domů 9.–11. listopadu 2018
Obyvatelé více než 50 pasivních domů po celé ČR zvou zájemce na návštěvu k sobě domů. Poznejte je a zeptejte se jich, jak se jim bydlí v pasivních domech! Pokud bydlíte či jste postavili zelenou novostavbu, realizovali rekonstrukci v úsporném nebo pasivním standardu, můžete se přidat k akci otevření pasivních domů ve dnech 9.–11. listopadu 2018. Najděte a navštivte otevřený pasivní dům ve vašem okolí!

 

 
 
Generálním partnerem soutěžní přehlídky Pasivní dům 2018 je Saint-Gobain Construction Products CZ a. s., divize Isover, hlavními partnery jsou fi rmy HAIDY a. s., E.ON Energie, a. s., REHAU, s. r. o., Wienerberger cihlářský průmysl, a. s. a VELUX Česká Republika, s.r.o.
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
Úhlová pokosnice MasterBox
posuvný úhelník s úhloměrem
Sada na opravu pantů Wolfcraft