Řezbářský nůž Flexcut
Dodavatelé Výrobci

PROFIspeciál zdarma pro odborníky a firmy

Jste architekt, projektant, statik, firma realizující dřevostavby, subdodavatel materiálů pro dřevostavby, odborník či student oboru dřevostaveb?

BUĎTE V OBRAZE A OBJEDNEJTE SI VČAS A ZDARMA
jedinou odbornou ročenku v oboru na Váš stůl!

Vážení odborníci a zájemci o dřevostavby, už 12.ročník PROFIspeciálu vyjde pro Vás 20.7.2021 a Vy si ho můžete objednat ZDARMA právě nyní!

Prostřednictvím speciálu nahlédnete do oboru dřevostaveb, přečtete si odborné články, zjistíte, jaké novinky jsou na trhu pro Vaši práci, podnikání i vzdělávání. Zkrátka - budete v obraze!

Publikovaná témata: Experimentální modul ověří funkčnost konstrukcí dřevostaveb - Vzlínání vlhkosti v OSB desce v závislosti na povrchové úpravě - Možnost použití cementových lepidel u dřevostaveb - Testování spojů - Vliv vlhkosti na vlastnosti dřeva - Aktualizace normy o akustice - Navrhování budov po roce 2022 - Oceňování dřevostaveb - Výzkum šíření vlhkosti v europanelech - Aktuální situace na trhu dřevostaveb - Reflexní izolace - Zelené střechy zažívají boom - Dřevoobráběcí stroje - Akustika vícevrstvých konstrukcí - Ztužující opláštění dřevostaveb - Aktuální problematika navrhování prvků, dílců a spojů dřevostaveb - Praktické zkušenosti s aplikací minerálních izolací a parozábran - Bezpečné založení dřevostavby - Certifikace vazníkových konstrukcí - Příkladné a inspirující realizace dřevostaveb a další témata.

JAK SI PROFIspeciál OBJEDNAT?
emailem: r.benes@provobis.cz

vyplňte údaje:
JMÉNO, PŘÍJMENÍ
FIRMA
ULICE, ČP
MĚSTO
PSČ
E-MAIL
POČET KS

PROFIspeciál 2021/2022 Vám doručíme na uvedenou adresu po jeho vydání.

Důležitá poznámka:
Nabídka rozesílky ZDARMA platí pouze pro zasílání speciálu po ČR a je časově omezena - objednávky na rozesílku ZDARMA přijímáme POUZE do 8.7.2021!

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Teslice
Velký výběr šroubů Kreg
Skládané brusné válce
Úhlová pokosnice MasterBox