Hoblík RIDER macek
Dodavatelé Výrobci

ROJEK láká na novinky, veletržní slevy i akci „Nový za starý“

ROJEK, rodinná firma s více než devadesátiletou tradicí strojírenské výroby, se zaměřuje na kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů a tepelné techniky. Na brněnském výstavišti v pavilonu V prezentuje několik novinek, ať už se jedná o frézky, formátovací pily a další sortiment.


„V naší expozici vystavujeme několik novinek strojů, například srovnávačku s průtahem, což je kombinovaný stroj MSP 415, spodní frézku FSN 300A s naklápěním vřetene a elektromotorickým výsuvem nebo stroj RFT 630, tloušťkovací frézku se spirálovým válcem s elektromotorickým zdvihem spodního protahového stolu a programovatelnou rychlostí posuvu materiálu. Novinkou z řady formátovacích pil je PF 400S s elektromotorickým naklápěním a zdvihem kotouče. Pro naše zákazníky jsme připravili exkluzivní veletržní slevy. Vycházíme vstříc i konkrétním požadavkům individuálními nabídkami, tzn. že nenabízíme jen stroje v základním provedení, ale snažíme se přizpůsobit a udělat zákazníkovi stroj na míru,“ říká na stánku Luděk Luňák, specialista prodeje.

Pozitivní výsledky české ekonomiky aktuálně nahrávají firemním investicím do obnovy strojového parku. „Mám pocit, že k oživení dochází i v našem oboru. U našich klientů vidím, že mají zakázky i větší snahu inovovat. Samozřejmě i dřevoobráběcí stroje procházejí neustálým vývojem. Také proto jsme připravili podzimní akci „Nový za starý“, takže i tady na veletrhu mají naši klienti šanci vyměnit starší typ za nový stroj a pořídit ho za velice příznivou cenu,“ dodává Luděk Luňák. Podle jeho slov není v inovacích pozadu ani firma samotná, neboť bez zavádění moderních technologií do výroby by nedokázala být progresivní a efektivní.

Rodinná firma ROJEK sídlí v Častolovicích v Královohradeckém kraji, kde má i vzorkovny, vyrábí pak v nedalekém Kostelci nad Orlicí. Společnost byla založena Josefem Rojkem už v roce 1921 a dobře prosperovala s kvalitními klasickými dřevoobráběcími stroji vlastní konstrukce až do roku 1948, kdy byla rodinná tradice na několik desetiletí přerušena. Znovu a téměř z ničeho začínala firma až v roce 1991, kdy výrobu obnovil vnuk zakladatele Jiří Rojek. V současné době má akciová společnost ROJEK obchodní zastoupení v 65 zemích.

Zdroj: www.wood-tec.cz

Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Sada na opravu pantů Wolfcraft
Armor
Zástěry