Mobilní stanice KREG pro okružní pily
Dodavatelé Výrobci

SPOLEČNOST WIA VSADILA NA NÁBYTEK Z ŘADY "MOVE ME" OD PROFILu!

Při příležitosti stěhování do nových prostorů spustila společnost WIA projekt Green WIA. Ten zahrnuje zejména energetické optimalizace rozsáhlé telekomunikační sítě. V souladu s touto filozofií chtěla vybavit své prostory moderním a ekologickým nábytkem. Rozhodnutí nakonec padlo na společnost Profil Nábytek a kancelářské vybavení z nábytkové řady MOVE ME. David Čermák z Profil Nábytek říká: „Do nových prostorů jsme dodali precizně zpracované stoly z lamina s přírodními prvky, skříně s úložným prostorem na šanony a paravány k oddělení sdružených pracovních míst“.

Telekomunikační operátor WIA patří mezi významné poskytovatele moderních telekomunikačních služeb pro firemní klientelu. Nyní se pražská centrála firmy přestěhovala do nových prostor, které chtěla vybavit ekologickými a recyklovatelnými materiály. Obrátila se proto na společnost Profil Nábytek, která zajistila výrobu a montáž nábytku do kanceláří, zasedací místnosti i recepce. Ve spolupráci s interním architektem Profilu vznikly nové moderní prostory doplněné o nadstandardní množství interiérové zeleně. David Čermák dodává: „Pro nové kanceláře firmy WIA jsme vybrali nábytek MOVE ME, který díky designu a světlým barvám skvěle funguje v kombinaci s ekologickými materiály a interiérovou zelení“.
 
 

Výroba a dodávka vybraného nábytku byla pro Profil velkou výzvou. Na zhotovení 35 pracovních míst a dvou jednacích stolů byl časový prostor pouhé tři týdny. Navíc zakázku provázely komplikace s dodávkou materiálu. I přesto však v Profilu vše zvládli v daném termínu, a to před oficiálním slavnostním zahájením provozu v nových prostorách. Zaměstnanci WIA dnes pracují v příjemném kancelářském prostředí. A jelikož je s nábytkem z řady MOVE ME spokojenost, jsou postupně doobjednávány další kusy vybavení.
 

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hoblíky Rider
frézy na rybinový spoj
Fréza na dřevěné obložení Habilis
kreg