Řezbářská sada NAREX PROFI - 12dílná
Dodavatelé Výrobci

TON: ŽIDLE AGAIN – DESIGN I PŘÍBĚH NEZMĚNĚN – JMÉNO JE NOVÉ…

Kvůli možné kolizi jednoho ze slov v názvu s ochrannou známkou jiné společnosti se v TONu rozhodli kolekci přejmenovat. Nové jméno je Again. Design a příběh zůstávají stejné, protože Alex se při její tvorbě inspiroval tvarem tenisové rakety...

Kolekce Again designéra Alexandera Guflera je o ohýbání dřeva tam, kde byste ho nečekali. Židle a barová židle dokazují, že limity tradiční technologie nekončí ani u tvarosloví typického spíše pro kovový nábytek. Velkorysý ohyb z masivního buku, který objímá sedák a opěradlo z překližky, byl inspirován tvarem tenisové rakety. Precizní zpracování, pevná konstrukce, komfort, různé možnosti čalounění, stohovatelná židle, to všechno jsou vlastnosti, pro které budete chtít na kolekci usedat znovu a znovu.
Židle Again: Pro TON typickou technologii spojil designér s opticky lehkým překližkovým sedákem bez viditelných spojů. Ten je možné očalounit samostatně, nebo společně s opěradlem. Nejen v menších prostorách zákazníci ocení u židle také její stohovatelnost.
 

Barová židle Again: Tvary židle Again jsou převedeny také do barové verze. Ta se nabízí ve dvou výškách a stejně jako židle umožňuje variabilitu v čalounění. Použité výrobní postupy zaručují i přes subtilně působící proporce pevnou konstrukci, a proto obstojí i v místech s vysokými nároky na kvalitu a soudržnost.

(A na závěr: víte, jak se kolekce původně měla jmenovat? Grand Slam…)

Zdroj: AČN
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hoblíky Rider
Zástěry
Armor
Sada na opravu pantů Wolfcraft