Mobilní stanice KREG pro okružní pily
Dodavatelé Výrobci

Veletrh FOR INTERIOR 2020: Poznejte moderní design, kvalitní výrobky a hrajte o 500 cen

Jednou z nejzásadnějších akcí podzimu pro nábytkářské odvětví bude veletrh FOR INTERIOR. V halách výstaviště PVA EXPO PRAHA se nejvýznamnější čeští výrobci, designéři a profesionálové z oboru představí ve dnech 1. až 4. října 2020. Jaké trendy ovládají současný design a jaké novinky nabízejí kvalitní nábytkářské firmy? To se dozví návštěvníci veletrhu, který uvede také zajímavý doprovodný program a s ním i Velkou návštěvnickou soutěž o 500 cen. Letňanský areál se navíc proměnil v zónu s maximální bezpečností a je plně připraven zajistit bezpečí a komfort návštěvníků i vystavovatelů.

Haly areálu i okolí budou vybaveny navigačními systémy a navýší se počet obslužného personálu pro maximální komfort návštěvníků i vystavovatelů. Vzhledem k modernímu vybavení hal a jejich prostupnosti bude ve vnitřních prostorách zajištěn přísun čerstvého vzduchu, nikoliv pomocí recyklace vnitřního vzduchu. „Z důvodu určeného maximálního počtu osob v jednotlivých sektorech v jeden okamžik jsou v prostorách instalovány technologie mapující aktuální množství lidí v určeném prostoru. Změní se i rozložení expozic uvnitř hal, kdy budou pro zvýšení bezpečnosti rozšířeny uličky v hlavních průchozích koridorech i v bočních sekcích mezi stánky,“ řekl výkonný ředitel ABF, a.s. Martin František Přívětivý.

Součástí nového vybavení areálu jsou i stojany s dezinfekcí rukou, oproti standardnímu režimu budou častěji dezinfikovány i prostory výstaviště. Pro kontrolu dodržování povinnosti pohybovat se v prostorách se zakrytými dýchacími cestami bude určena skupina koordinátorů vstupů do areálu, ale i ve vstupních a výstavních halách. Možnost zakoupit si roušku bude i přímo na výstavišti. Vstupenky je možné pořídit z pohodlí domova na www.vstupenky-pva.cz.

Inspirace pro bydlení i velká soutěž

Své návštěvníky přivítá veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR ve dnech 1. až 4. října. Představí se na něm nejvýznamnější české firmy, poctivé řemeslo i nové kolekce výrobků, trendy designu nebo zajímavé technologie. Návštěvníci budou moci poznat také vítězné exponáty soutěže Nábytek roku 2020 a jedna z hal bude věnována oblíbené Zóně spánku zaměřené na kvalitní a příjemné snění. Doprovodný program veletrhu sestaví organizátoři na míru profesionálům z oboru, ale i laické veřejnosti. Jedním z jeho stěžejních bodů bude projekt Inspirace pro bydlení, který připravuje tým designérů v čele s Ivou Bastlovou a partnerem, společností Blum. Ve Vstupní hale I bude vybudována pětice interiérů s nápady, radami a tipy na zařízení bydlení. Expozice se zaměří jak na výběr materiálů a jejich vhodného použití, tak na výběr kování v jeho tradiční i netradiční aplikaci, ale také na výběr barev a jejich kombinace. Barevné schéma bude výrazné a odvážné, stejně jako jsou aktuální zahraniční trendy. Komentované prohlídky budou probíhat každý den od 14 hodin.

Dalším z lákadel pro návštěvníky FOR INTERIOR bude také Velká návštěvnická soutěž, která přinese až 500 šancí na výhru v Kole štěstí a získání atraktivní ceny, které poskytly vystavující firmy. Jak bude probíhat? Každý návštěvník, který doloží účtenku nebo objednávku s nákupem na veletrhu nad 500 Kč, bude mít šanci vytočit si výhru. Denně se bude soutěžit o více než stovku cen. Kromě Kola štěstí mohou návštěvníci vyhrát také v soutěži s TV Bydlení, a to koupelnu v hodnotě 100 000 korun. Veletrh FOR INTERIOR bude jedním z míst, kde se sejde to nejlepší, co české nábytkářství nabízí. Více informací najdete na www.forinterior.cz.

 
 
Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem veletrhu FOR INTERIOR.
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Spojovací svrtávací přípravek Profi sada
Úhlová pokosnice MasterBox
frézy na rybinový spoj
Hoblovací kotouč na dřevo do úhlové brusky