Řezbářský nůž Flexcut
Dodavatelé Výrobci

Veletrh bydlení a stavebnictví „MODERNÍ DŮM A BYT“

Veletrh bydlení a stavebnictví „MODERNÍ DŮM A BYT“ a veletrh kosmetiky, módy, zdravého životního stylu a všeho co souvisí s útulným bydlením „ŽENA A DOMOV“ vás přivítá v hale TJ Lokomotiva v Plzni 22. - 24. října 2021, přijďte se inspirovat a nakoupit na největší západočeský veletrh. V pátek a v sobotu od 9 do 18 h, v neděli od 9 do 17 h.

Jsme šťastní, jako pořadatelé veletrhu, že opět po roce nucené přestávky vás budeme moci přivítat na již 14. ročníku tohoto oblíbeného rodinného veletrhu, který se právem řadí mezi největší západočeské akce.

Vždyť osobní kontakt s prodávajícím a možnost si vyzkoušet a z blízka prohlédnout nabízené zboží, je ten nejlepší způsob nákupu. To žádný obrázek v online sítích nenahradí.

Co všechno vás na veletrhu Moderní dům a byt čeká?

Odborníci na kotle na tuhá paliva * plynové a el. kotle * kotle na biomasu * tepelná čerpadla * kamna na pelety * grily * zděné pasivní domy * financování * hydroizolace * úprava vody * vysavače * klimatizace * postele * zahradnické potřeby * kuchyňské spotřebiče a potřeby *

Co si nakoupíte na veletrhu Žena a domov?

Čistící a prací prostředky * doplňky stravy * koření * kávu * víno * keramiku * dámskou a pánskou konfekci * kosmetiku * dámské luxusní zboží * koženou galanterii * klobouky * čepice* originální šperky * svíčky * přírodní mýdla * knihy * hry *dárkové zboží * masáže * necháte se nalíčit *

Vstupné je symbolické: dospělí 50 Kč, děti 20 Kč.

Udělejte si čas a bez obav přijďte 22. – 24. října na veletrh Moderní dům a byt & Žena s domov v Plzni do haly TJ Lokomotiva, Úslavská 75, Plzeň – Slovany.

Na veletrhu se budeme řídit platnými hygienickými přepisy.

Portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem projektu Moderní dům a byt Plzeň.

Volná vstupenka v příloze PDF.

Přílohy ke stažení:
Příloha ke stažení
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Oblíbené posuvky a přípravky RIPPER
Úhlová pokosnice MasterBox
Set na lepení Rockler