Hoblík RIDER macek
Dodavatelé Výrobci

Výběr vzoru rybiny, o jakém jste snili

Není třeba se rozepisovat, že pokládka do vzoru rybiny je stále více žádaná. Trend ze zahraničí oslovil i české designéry, architekty a také jejich klienty. Otázka teď není, zda rybinu ANO, či NE, ale z jaké kolekce, a také, jaký bude termín dodání.

Na tuto situaci reaguje společnost Parket koncept a ve své fi remní filozofii „dostupnost ihned nebo nejpozději do 6 týdnů“ nabízí ke stávajícím 16 možnostem nových 392 variantCelkem lze tedy vybírat vzor rybiny z 408 druhů v různých konstrukcích, rozměrech a cenových hladinách!

Nových 392 variant je novinkou letošního roku. Jedná se o zakázkovou kolekci třívrstvých podlah francouzské společnosti CABBANI, která je součástí Decospan Group – výrobce známých a oblíbených podlah PARKY.

CABBANI nabízí 2 typy rybiny. Prvním z nich je HERRINGBONE, což představuje klasický vzor rybiny. HERRINGBONE se dodává ve dvou provedeních: BATON S (610 × 92 mm) a BATON L (710 × 124 mm). Obě varianty lze dodat buď v provedení 10H s nášlapem 2 mm na HDF v celkové tloušťce 10 mm nebo v provedení 14H s nášlapem 3,2 mm na překližce v celkové tloušťce 14 mm.

Druhým typem rybiny je CHEVRON. Zde hovoříme o maďarské rybině s čely pod úhlem 45°. Tento typ se nabízí také ve dvou provedeních: CHEVRON S (600 × 92 m) a CHEVRON L (700 × 124 mm). Obě varianty můžete dostat také v provedení 10H s nášlapem 2 mm na HDF v celkové tloušťce 10 mm nebo v provedení 14H s nášlapem 3,2 mm na březové překližce v celkové tloušťce 14 mm.

Oba dva druhy rybiny se vyrábějí v 6 kolekcích: 5 kolekcí barev v dubu v třídění Rustic Light a Select a 1 kolekce v americkém ořechu Rustic Light. Povrchové úpravy jsou možné v laku, UV-oleji, tvrdovoskovém oleji včetně speciální Di Lorenzo kolekce s ruční patinou v třídění Rustic ABC.

Cabbani tedy přináší celkem 37 různých barev ve dvou zásadně odlišných typech rybiny a vždy ve dvou rozměrových a konstrukčních variantách. Celkem 392 různých kombinací!

Zdroj: časopis Interiéry https://casopis-interiery.cz/vyber-vzoru-rybiny-o-jakem-jste-snili/

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Přípravky Milecraft pro truhláře i kutily
Úhlová pokosnice MasterBox
Přítlačný hřeben Milescraft
Lepidla Titebond