Řezbářský nůž Flexcut
Dodavatelé Výrobci

Vyprávět o dřevě lze i uprostřed lesa

Naučných stezek je v celé České republice nepočítaně. Kolik z nich vás však doopravdy zaujme? Lesní svět se rozhodl změnit přístup k výuce o přírodě v přírodě. Produkty Lesního světa si zakládají na kvalitních materiálech z certifikovaného dřeva, designu a interakci. Na jejich naučných stezkách těžko budete hledat tabule plné drobného textu a složitých obrázků. Naopak, většina zastavení je vymyšlena tak, aby návštěvníky vtáhla do poznávání okolní přírody. Kukátkem musíte najít srnce v houští, o kterém si přečtete více na dřevěném panelu, a navíc pomocí mobilní aplikace si poslechnete jeho hlas. Na jiném místě pomocí otáčecího kola přiřadíte správné stopy lesní zvěři, nebo si zahrajete dřevěné pexeso.

Nápad založit firmu, která by přitáhla děti i dospělé blíž k lesu a přírodě, dostal její zakladatel Miloš Tomek v roce 2015. Od té doby se se z firmičky stala firma střední velikosti, s vlastní výrobou, kde najdete ty nejmodernější polygrafické stroje pro práci se dřevem. Zde vznikají sofistikované dřevěné výrobky věnované našemu životnímu prostředí. Všechny výrobky jsou ze dřeva, s ekologickým certifikátem PEFC a ošetřené PNZ oleji na přírodní bázi. Vedle interaktivních naučných stezek značka Lesní svět přináší výukové hry: pexesa, domina, puzzle, hrací karty ale i drobnosti v podobě razítek, tužek, klíčenek, dřevěných medailí a další drobností, které potěší dospělé i děti.

Na stánku Lesního světa si můžete projít naučnou stezku, vyzkoušet své znalosti o české přírodě, nebo pod dohledem lesních pedagogů si společně s vašimi dětmi zahrát jednu z mnoha výukových her.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Spojovací svrtávací přípravek Profi sada
Set na lepení Rockler
Velký výběr šroubů Kreg
Sada řezbářských nožů Flexcut MC15