Nosiče desek
Dodavatelé Výrobci

WOOD-TEC 2019 - cenové zvýhodnění pro vystavovatele platí do konce května

Již 16. ročník Mezinárodního veletrhu pro dřevozpracující a nábytkářský průmysl WOOD-TEC se uskuteční na brněnském výstavišti od 29. 10. - 1. 11. 2019. Po úspěšném ročníku 2017 půjde opět o největší přehlídku výrobců a importérů v oboru. Na veletrhu uvidíme jak tuzemské výrobce tak i zastoupení světových značek v oblasti strojů pro dřevozpracující průmysl.

Nedílnou součástí veletrhu jsou komponenty pro výrobu nábytku. WOOD-TEC je vyhledávanou příležitostí pro získání přehledu o novinkách v oblasti technologií, materiálů, diskuzi nad aktuálními tématy oboru a v neposlední řadě také skvělou šancí uzavřít dobrý obchod.

Veletrh se odehrává za podpory evropského sdružení výrobců dřevozpracujících strojů EUMABOIS. Patří do mezinárodního řetězce oborových veletrhů, což posiluje prestiž celé akce. V letošním roce se při veletrhu uskuteční zasedání této organizace.

Na pořádání WOOD-TECu spolupracují české profesní asociace z oblasti výroby dřevozpracujících strojů, zpracování dřeva a výroby nábytku. Na obsahu doprovodného programu se podílejí také vysoké školy.

WOOD-TEC. Česko-slovenský veletrh

Již předchozí ročník potvrdil správnost orientace na český a slovenský trh. Zaznamenali jsme zvýšený zájem jak ze strany vystavovatelů, tak i návštěvníků veletrhu. V tomto trendu budeme pokračovat.

Zahraniční nákupčí na veletrhu

V letošním ročníku nás opět čekají mezinárodní obchodní mise, při kterých budou nákupčí ze zahraničí hledat své dodavatele a navazovat nové kontakty.

Co čeká návštěvníka

Návštěvníci na veletrhu vyhledávají nejen stroje, ale také komponenty pro výrobu nábytku. Tento trend na veletrhu posiluje, proto se budeme snažit nabídku v tomto směru výrazně rozšířit. V rámci doprovodných programů připravujeme úspěšný projekt WOOD-TEC aréna a nově chystáme program „Dílna v akci“.

WOOD-TEC aréna je již nedílnou součástí veletrhu

Vše o letošních trendech a novinkách se dozvíte ve WOOD-TEC aréně. Program je tematicky členěn na jednotlivé dny (Technologický den, Nábytkářský den a také nás čeká den Odborného školství). Do programu se mohou hlásit i jednotliví vystavovatelé. Program WOOD-TEC arény je volně přístupný každému návštěvníkovi.

Dílna v akci

Truhláři, nábytkáři a výrobci komponentů se budou moci prezentovat v nově chystaném prostoru nazvaném Dílna v akci. Představte i vy vaše novinky praktickou ukázkou. Dílna bude přístupná po celou dobu veletrhu všem odborným návštěvníkům s možností prohlídky a konzultace.

WOOD-TEC Award – prestižní ocenění

Ceny WOOD-TEC Award provázel v předešlém ročníku enormní zájem vystavovatelů. WOOD-TEC Award je prestižním oborovým oceněním, s kterým se dá – stejně jako s veletržní účastí - velmi dobře pracovat ve vašich dalších marketingových kampaních. Přihlašování do soutěže bude možné od konce března.

Osobní setkávání nic nenahradí

Přihlaste se na WOOD-TEC do konce května
a získejte výrazné cenové zvýhodnění.

www.bvv.cz/wood-tec

Webový portál Stolaři-Truhláři.cz je mediálním partnerem veletrhu WOOD-TEC.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Hedue
Úhlová pokosnice MasterBox
Armor
Sada řezbářských nožů Flexcut MC15