Kolíkovací přípravek Milescraft
Dodavatelé Výrobci

Wood-Mizer hodnotí WOOD-TEC 2011 jako nejlepší výstavu za poslední 3 roky

Minulý týden byla v českém městě Brno výstava WOOD-TEC, která představila nové technologie a zařízení pro zpracování dřeva. Jak organizátoři oznámili, výstava přitáhla 350 vystavovatelů, kteří vystavovali své výrobky na ploše 130.000 m2, a zúčastnilo se více než 19.000 návštěvníků z 25 zemí.

 

 

brno1_400

 

“Pro Wood-Mizer byla tato výstava velice úspěšná, - oznámil Miroslav Greill, ředitel firmy “Wood-Mizer Servis s.r.o.” se zastoupením pro Českou republiku. – „Vystavovali jsme široké spektrum pil, včetně praktických ukázek řezání a prodali jsme všechno zařízení přímo ze stánku”.

“Nejmenší pila LT10 se prodala v prvních minutách po otevření výstavy, - upřesňuje pan Greill. – Farmářská pila LT15 s hoblovačkou MP100 našla rovněž svého nového majitele hned první den výstavy. Dále to byla mobilní pásová pila LT40 s hydraulickou manipulací kmene. A poslední den výstavy, když jsme přišli ráno na stánek, už na nás čekal zákazník a koupil omítačku/MultiRip EG300”.

“Podle mého názoru rostoucí poptávka po zařízení Wood-Mizer potvrzuje nejen to, že pilaři mají jistotu vysoké kvality výrobků Wood-Mizer, ale odráží to stávající situaci v sektoru zpracování dřeva ve střední Evropě: v obtížné ekonomické situaci řada podniků optimalizuje své náklady a volí efektivnější technologie, jako je právě Wood-Mizer”.

“Myslím, že WOOD-TEC 2011 byla nejlepší výstava v Česku o zpracování dřeva za poslední tři roky”, - dodává pan Greill.

Až do konce roku pokračuje Wood-Mizer v České republice ve své největší reklamní akci, která umožňuje zákazníkům zakoupit libovolnou oranžovou pilu se stanovenou úsporou a získat další slevu na ostřičku a šrankovník i jakékoli volitelné vybavení pily. Současně probíhá i akce na prodej pilových pásů.

 

brno2_400

 

Podrobnosti najdete na: www.woodmizer.cz

 

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Knihy s tématikou práce se dřevem
Přítlačná svěrka Rockler
Sada řezbářských nožů Flexcut MC15
posuvný úhelník s úhloměrem