Řezbářský nůž Flexcut
Dodavatelé Výrobci

ZDRAVÝ NÁBYTEK NA MOBITEXu

Novinky, nové trendy i poradenství ke všemu, co souvisí s vybavením domu či bytu přinese Veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX od 27. února do 2. března 2019 na brněnském výstavišti. Spolu s ním se tradičně odehraje i Stavební veletrh Brno a veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno. Všechny tři tyto akce zaštiťuje společný název Stavební veletrh.

Otevřeno bude denně od 9 do 18 hodin, v sobotu do 17 hodin.
 


Veletrh MOBITEX situovaný do pavilonu F bude věnován problematice vhodného výběru nábytku s pozitivním dopadem na zdraví. Výběr z širokého sortimentu sedacích souprav, například od členů AČN společností JECH nebo AKSAMITE. V nabídce budou matrace italské značky, která se tradičně zaměřuje na kvalitní spánkovou regeneraci a šíření osvěty, proč je důležité investovat do kvalitní matrace a zdravě spát. Chybět nebude tradiční nábytek, ani kancelářský, zahradní nebo tzv. rostoucí nábytek. Prohlédnout si bude možné i z nabídky bytového textilu a doplňků.

Na návštěvníky bude čekat bohatý doprovodný program věnovaný studentským soutěžím i přednáškám a diskuzím s odborníky. Ve středu 27. 2. 2019 patří doprovodný program truhlářům – na výstavišti se odehraje Mistrovství České republiky oboru truhlář, a to za mezinárodní účasti. Ve středu také odborná porota vyhlásí tradiční GRAND PRIX MOBITEX vystavovatelů. Čtvrtek 28. 2. bude ve znamení studentské sekce GRAND PRIX MOBITEX. Páteční a sobotní doprovodný program se zaměří na nové trendy v interiérech, funkčnost nábytku a dopad na zdraví člověka. Na téma Ergonomie v interiéru promluví zkušená designérka Ing. Iva Bastlová DiS. S vašimi problémy či dotazy z oblasti nábytku a interiérů vám zdarma poradí odborníci z Klastru českých nábytkářů či Cechu čalouníků a dekoratérů.

Zdroj: AČN
 
Portál Stolaři-Truhláři.cz je oficiálním mediálním partnerem veletrhu MOBITEX.
Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Svěrák BT XXL
Hoblovací kotouč na dřevo do úhlové brusky
Zástěry
Lepidla Titebond