inzerce zdarma
Dodavatelé Výrobci

POSLEDNÍ DOTAČNÍ PŘÍLEŽITOSTI V RÁMCI OBDOBÍ 2014-2020

Vážení obchodní přátelé,

dovoluji si Vás informovat, že byla otevřena šestá, pravděpodobně poslední výzva, v rámci končícího programového období do oblíbeného dotačního programu ÚSPORY ENERGIE. Příjem žádostí je naplánován do 30. dubna 2021.

Do způsobilých výdajů je možné zahrnout investice spojené se snížením energetické náročnosti budovy včetně nákladů navýměnu technologie. Platí zde ale zásadní podmínka, že se musí jednat o výměnu starých strojů za nové – energeticky úspornější.

Alokace programu však byla snížena na 1 mld. Kč a s ohledem na vysoký zájem ze strany žadatelů se předpokládá, že bude brzy vyčerpána.Doporučuji Vám využít naší nabídky bezplatné vstupní energetické analýzy projektu a podat žádost o dotaci co nejdříve.

Pro malé a střední podniky byl rovněž vyhlášený program TECHNOLOGIE – Průmysl 4.0, kde bude probíhat příjem žádostí o dotaci jižod 2. prosince 2020 do 2. března 2021. Důležitou podmínkou je, aby v případě pořízení strojů bylo součástí projektu také rozšíření stávajícího informačního systému nebo pořízení úplně nového.

V závěru bych ráda uvedla, že u obou programů bude nastavena doba realizace až do června roku 2023. Doporučuji tedy váhajícím žadatelům letos podat žádost o dotaci a zahájit projekt až v následujícím příznivějším období.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.

Těším se na spolupráci.

S úctou,
 
Ing. Pavlína Torhanová
jednatelka společnosti
201 consulting s.r.o.
Beranových 130, 199 00 Praha 9
+420 602 751 392
www.201consulting.cz

UVAŽUJI O TOM a CHCI BÝT KONTAKTOVÁN.

Zpět
 

Komentáře

Vaše jméno
E-mail
Název příspěvku
Komentář
Kontrola proti spamu:
 

Tento článek ještě neobsahuje žádný komentář. Buďte první, kdo nějaký napíše.

Nářadí Kunz
Armor
kreg
Skládané brusné válce